borkezmuvesmain
ÜZLET - MŰHELY - GALÉRIA
1111 Budapest, Bartók Béla u. 8
.
The four natural factors - soil, air, fire (sun) and water – can be found in wine and pottery as  well. In this Wine and Craft Studio the natural factors are present in the form of wine and in different interior decorative ornaments.
 .

A négy természeti elem - föld, levegő, tűz (nap) és víz - mind megtalálhatók a borban és a kerámiákban is. A Bor és kézműves stúdiónkban minden elem jelen van bor-formában és dekoratív belsőépítészeti dísztárgyak formájában is.

Árajánlat borkóstolóra

A HÓNAP AJÁNLATÁNAK kóstolása:

 5 féle bor és 3 féle borfalattal: 3.300Ft/ fő, nincs létszámhoz kötve.

A borsor a web-oldal havi ajánlatában megtalálható.

Előzetes időpont egyeztetés ajánlott.

EGYEDI AJÁNLATOK

 

BORSOR 1. Hagyományos magyar fajták

  Mennyire ismerjük a hagyományos szőlőfajtáinkat? Az utóbbi 20 évben sok meglepetés bor született a hagyományos szőlőfajtákból, amelyekkel nem biztos, hogy világsikert aratunk, de a Magyar terroárt képviselik és a gasztronómiánknak nagyon fontos részét teszik ki.

 Ez főleg fehérborokat tartalmazó sor, amelyben kóstoljuk a a modern technológiával és a hagyományos borkészítéssel készült régi fajtákat, mint a Budai Zöld,  az Olaszrizling, és a Furmint, a Kadarka stb.

A borsor ára falatokkal:  35.000 Ft,

Ajánlott 8-12 fő részvétele, előzetes egyeztetés szükséges.

  • BORSOR 2. Stílusgyakorlatok

Ezzel a borsorral több fajtát kóstolunk meg  különböző borvidékekről, illetve több termelőtől  párhuzamosan, mint Olaszrizling, Furmint,  Cabernet franc   A stílusjegyek mesélnek a kóstolónak a terroárról az évjáratról, a technológiáról, és nem utolsó sorban az emberről, a termelőről.

Borsor ára: 39.000 Ft

Ajánlott 8-12 fő résztvevő, előzetes egyeztetés szükséges.

  • BORSOR 3. Érdekességek, ritkaságok válogatása

Vannak olyan borok, amelyekkel ritkán találkozhatunk. Ennek több oka is lehet.  Kicsi a pince, vagy eredetileg is nagyon kevés palackszám készült a borból, vagy a fajta maga adja a különlegességet, de még olyannal is találkozhatunk, ami teljes mennyiségben exportra megy, vagy csak a termelőnél a pincében kóstolható. Egyszóval kalandozásra hív ez a válogatás ritkaságok, érdekességek között.

Kóstoló ára : 40 000 Ft

Ajánlott 8-12 fő résztvevő, előzetes egyeztetés szükséges.