Kerámiák és üvegek

Raku kerámiák

A kézműves alkotások egyediek, kézzel formáltak, hordozzák készítőjük egyéniségét, gondolkodását. Az általunk készített tárgyak a XVI. századbeli japán RAKU mázégetési technika felújításával kelnek életre. A kerámiákon a természet formái és színei jelennek meg.

Kínálatunkban megtalálhatók órák, tükrök, tálak, dísztárgyak, vázák, medálok, füstölő tartók, mécses tartók.

Kerámiák

Nagy kincsünk, a hagyományos fazekas munkák díszítővilága is képviselve van használati tárgyainkban. Kézműves technikával készült, hagyományos, terrakotta és kétszer égetett mázas, egyedi kerámiák.

A Bor és kézműves üzletben megtalálhatók kerámia főző-sütő edények,  dísztárgyak kertbe, lakásba, hűtőmágnesek, csempék, kerámia virágok, kancsók, kaspók.

Egyedi üvegtárgyak

Üveggel nagyon izgalmas dolgozni, különösen a rogyasztott üveggel, mindig új meglepetéseket okoz egyszerűségével, eleganciájával. Kerámia- illetve fém sablonok segítségével változtatjuk különböző formájúvá a többrétegű üveget. A hőmérséklet és a fűtési időtartamok változtatásával befolyásolható, mennyire olvadjanak össze az üvegrétegek.

Nálunk ékszerek, órák, tálak, sajttálak, újra-üvegek palackból, különleges fali és álló vázák, mécses tartók, dekoratív nagy üvegtálak is készülnek rogyasztott üvegből.

Művészkellékek

Kezdő- és haladó művészeknek.

Szénrúd, szénceruza, pasztellkréta, ecsetek, festővásznak, olajfesték.